7 Mart 2009 Cumartesi

yemeye devam



ülkenin farklı bölgelerinde farklı şekillerde yapılan,
"peynirli ekmek" anlamına gelen "haçapuri".

4 yorum:

  1. ben de istiyorum bundan :)) nümü

    YanıtlaSil
  2. Gamzeee!
    Bunların tarifini yaziyon di mi kiz bir kenara
    Gelince isticez haberin olsun
    Oyle "yedim ictim aman da pek nefisti" yok canim
    Oyle... :)

    YanıtlaSil
  3. Hem sonra ben de yemek defterime "Yamıçkanın haçapurisi" diye not edeceğim ya Gamze aman deyim unutma...

    YanıtlaSil
  4. Curcu,
    bunların bi tarifi var mı emin değilim.
    sanki bütün kadınlar, bütün hamurişlerini içgüdüleriyle yapıyor. her yerde birbirinden farklı, çeşit de çok, adları karışık...

    neyse, gelene kadar ortalama tariflere ulaşırım herhalde. olmadı, biz de içgüdülerimizi kullanırız.

    YanıtlaSil